Post by inophrseasinpe on Feb 8, 2022 10:04:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Warfare2:Payback IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара глитцх издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Star Warfare2:Payback 2022 version ▞▞▞
платио сам за 50.000 екп и пише да куповина није успела, али ми је одузео новац са моје Гоогле Плаи картице. иначе добра игра
То је смеће
Платио сам и платио и платио и нешто што добијеш, а остало што немаш сву евиденцију о плаћању треба да поправим што пре
Игрица је супер Волим да играм ову игрицу је она најбоја
Игра је заиста добро побољшана од последњег, али треба побољшања, сила игре се затвара пре него што уопште можете да завршите мисију и заиста касни.
Било би лепо да се не замрзава и гаси све време!
Ова игра би била боља ако додате Гуилд/Цлан систем! а такође и Глобално ћаскање и Гуилд Цхат!
зашто је игра изнутра црна, мислим да је све у игрици мрачно, не могу да видим где идем и где сам, молим те, реци ми да ли је проблем са мојим телефоном или греши, поправи то 😥😭
Добро је, али нема онлајн тимова и кланова и нема јефтиног оружја и оклопа
Ако желите да добијете игру која се замрзава сваких 5 секунди након отварања апликације. Ово је игра за вас јер је то све што ради чак и са овим новим и старим телефонима. Ови програмери неће учинити ништа да то поправе. Упозоравам оне који су спремни да добију ову игру. Рецензије у опису ове игре су само лаж и не можете чак ни да играте игру. Међутим, једина ствар у игри је њена графика. То је и губитак простора. Играо сам прву игру и искрено, свидела ми се, али помислити да се "најбоља фпс игра" враћа само да видим да Стар Варфаре 2 чак и не ради?! То није само разочарење загрљаја, већ сам и званично изгубио поштовање према програмерима. Ово траје већ 2 године
То је супер
Мржња
Star Warfare2:Payback Arkadspel rvig
Farm Town Village Build Story სხვადასხვა jzk
Star Warfare2:Payback Árkádjátékok zoa
Lock photos videos android, #Watch pirates of the caribbean at world's end ... Motovox electric micro mini bike, People from star wars the force awakens
Неколико секунди након што уђем у главни мени игра се замрзне. Чак и ако идем на сингле и мултиплаиер. Поправи игру
Не могу да играм игру јер се огласи стално појављују док покушавате да играте игру. Поправите што пре јер сам потрошио много новца на ову игру!!!
ова игра је тако кул! Волим графику! сјајан посао! али можете ли да поставите ажурирање које можете прескочити, молим вас?
Игра је заиста добра. Желим да направите још једну игру попут ове са различитим механиком, али постоји мали проблем што нема 10 звездица, а ви заслужујете 10 звездица. Ова игра је невероватна
Мрзео сам то јер стварно треба да будеш ниво 44 стварно глуп то ме љути када играм мултиплаи само са нивоом 9 не могу да опремим друге онда други људи настављају да ме убијају мрзим ову врсту нивоа навише, молим те поправи ово, хвала
Није лоша игра. Зависност колико може бити. Али сваки пут када изгубе податке о мом налогу и морам поново да купим сваку преокретну ствар и потрошим више новца да задржим своје ствари. Тако да заиста не препоручујем ову игру.
Желим да рестартујем, али морам да користим свој стари налог да поново играм на онлајн стварима и не могу поново да покренем одатле. не могу чак ни да поново покренете јер када то урадите имате сачуване пријатеље и ниво само не опрему. Заиста сам желео да се поново покренем ...
Игра ми не дозвољава да је играм из неког разлога Плз Фик и опет ћу дати 5 звездица
Star Warfare2:Payback Arkade ntli
Живите игру, графику, али постоје само 2 проблема; 1. Заостајање. 2. Огласи (озбиљно досадни, појављују се сваких 10 секунди, ПОПРАВИТЕ ИТ)
The Amiga Book | Hannah Westlake (ed.) | download
Уморан сам да остављам рецензије са 3 звездице о игрицама, момци, морате да имате глаткију игру сваки пут када ме ванземаљац додирне. Не могу да се померим, покушавам, али неће осетити мој додир и сваки пут када се окренем, нема муштерија као испрекиданих игара имате потенцијал да га једноставно искористите уместо да правите нове игре
Игра је невероватна, нема грешака за које знам, једини проблем је што је онлајн толико неуравнотежен да је немогуће да нови играчи победе или убију у мечу.
Такође нема много посла
Одлична игра, али траје предуго за преузимање
Ипак је на листи.....
Авесоме гаме!!! Забављао сам се играјући, али битке са шефовима задруге предуго трају и уморио сам се од чекања на велику компанију као што је Фреиер да направи оно што би требало да буде брзо решење.... такође сте имали пола игре дуго с обзиром на то да купци плаћају ПЛАЋАЈУ, уверавате се да ваш производ ради... разочаран и изгубљен интерес, деинсталиран....
Star Warfare2:Payback Arkade opg
Страшна апликација. Нећу чак ни да се напуним, чак сам потрошио 40 долара на ово, никад нисам добио своје драгуље. Свако ко ово чита, не купујте куповине у апликацији, молим вас! То је губљење новца!
Дајем му 1 јер то није дало довољном власнику КСП-а ваше средње вредности
Не могу да играм први је бољи
Star Warfare2:Payback Arcade sog
Star Warfare2:Payback Arcade ihg
Добра игра...... Ох и момци наставите са сјајним радом