Post by inophrseasinpe on Feb 8, 2022 9:58:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کلیدهای اشکال تقلب کد ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
در ابتدا بازی را خیلی دوست داشتم. سپس بسیار پیچیده شد، چیزهای زیادی برای افزایش قدرت اژدها، و جمع آوری این مواد بسیار طول می کشد. کامل کردن این رویدادها بسیار سخت است، اژدها برای تولید مثل بسیار خسته کننده است، اما بدترین قسمت آن تراز کردن است. فقط برای یک بار غذا دادن به یک اژدها، غذای بسیار زیادی لازم است، و زمانی که آن را به آن سطح بالا برسانید، مثل این است که برای همیشه با آن اژدها گیر کرده اید تا زمانی که به نوعی غذای نامحدود یا چیزی دریافت کنید.
بازی خیلی خوب و عالی بود
یکی از بازی های مورد علاقه من. اما متوجه شده ام که وقتی مشکلی دارم، هرگز نمی توانم از توسعه دهنده یا پشتیبانی مشتری پاسخی دریافت کنم
خیلی عالیه هکش خوبه اما اینجا عالیه چون تربیت اژدها و جمع سکه و... خیلییییییی عالی ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ ها
این بازی عالی بود اما واقعا سرگرم کننده بود. و بچه اژدها وقتی به آنها غذا می دادم خیلی بامزه بودند. من برای این بازی 99، 6678،789 R99 پرداخت می کنم، بنابراین Boss Dragon را می خرم. و این بازی عالی است و لطفا این بازی را امتحان کنید با تشکر از شما برای گوش دادن به این بازی
من قدیم این رو داشتم بازی خوبیه برای هر کس که بله خواست زدم برای من هم بزنید❤️
الان یه مدت داره بازی میکنه این بازی بر اساس گیم پلی بازی واقعاً زیباست. اما، بسیار مایه تاسف است که توسعهدهنده چیزی را که مشتری در بررسی میگوید نشنیده است. دلیل اینکه من به این بازی 2 ستاره دادم تبلیغات است، بسیار آزاردهنده است، آنها فقط به صورت تصادفی ظاهر می شوند ... و فقط یک بار نیست. هر بار که جمعآوری طلا یا چیزی را تمام میکردم، تبلیغات بهطور تصادفی نشان داده میشد. بسیار آزاردهنده. من به این بازی 1 ستاره می دهم اما به دلیل جنبه دیگر، به جای آن 2 ستاره دادم.
بنابراین باید بگویم که این بازی مشکلی ندارد اما فقط یک ریپ افتضاح از شهر اژدها است، من ترجیح می دهم شهر اژدها را بهتر از این بازی اژدهای افتضاح بازی کنم! بچه ها الان برید Dragon City رو دانلود کنید اونجا میتونید خیلی اژدهای دیگه گیر بیارید من خیلی دارم پس 1 ستاره برای این بازی اگه تونستم 0.🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡😡😡😡
این بازی برای بازیکنان سطح آخر طراحی شده است تا رویدادها را به حداکثر برسانند. با ورود به مرحله جدید، انتظار نداشته باشید که بتوانید هر رویداد را تکمیل کنید. این اتفاق نمی افتد مگر اینکه شما p2w. با گذشت زمان قدرت خود را افزایش دهید، اژدهاها همیشه به دور خود می چرخند.
بد
من این بازی را خیلی دوست دارم ❤❤ Edit(h piaf): اما تبلیغ زیاد
امروز صبح سعی کردم این بازی رو انجام بدم ولی باز نمیشه. بارها امتحان کردم ولی بازم همینطوره بعد پاکش کردم و دوباره نصبش کردم بالاخره درست شد. بعد از آموزش، چیزی که آن را پیدا کردم، نمی توانم حساب قبلی خود را پیدا کنم. من به حساب فیس بوک خود وصل شدم اما آن را پیدا نکردم. خیلی بد است!!
من نمی دانم مشکل بازی شما چیست، هر بار که بازی را باز می کنم زمان می برد و گاهی اوقات ناگهان بازی دوباره شروع می شود. منظورم این است که به طور جدی من تمام پیشرفتی را که در آن مبارزه انجام دادم و همچنین پول را از دست دادم. لطفا درستش کنید... وگرنه من عاشق این بازی هستم
زحمت دریافت این بازی را نداشته باشید. قبلاً شگفت انگیز بود اما اکنون حتی نمی توانم برنامه را بدون کرش کردن باز کنم. من بیش از 4 دقیقه که لود می شود نتوانستم بازی کنم. اگر قبلاً این بازی را دارید، برای آن پول خرج نکنید. من خطاهای زیادی در پرداخت داشته ام و شرکت در برخورد با آنها بسیار بی ادب است.
Bike Race:Motorcycle Games रेसिंग mvia
Dragon Mania Legends - شرکت Gameloft SE نسخه جدید بازی اندروید عاشق افسانه های اژدها را برای تبلت و گوشی هایی که پلتفرم آنها اندروید است ، منتشر نمود.
این بازی در ابتدا بسیار خشن بود، اما در حال رشد است. من آزادی انتخاب اینکه چه اژدهایی را در تیم خود قرار دهید و اینکه چگونه می تواند بر موفقیت شما در رویدادهای مختلف تأثیر بگذارد را دوست دارم. من دوست دارم که هر یک از اعضای تیم من شخصیت های کوچک خود را دارند که در جنگ ظاهر می شوند. من در حال حاضر در مجموع چهار اژدها دارم که تیم من را تشکیل می دهند و در حال حاضر به دنبال نفر پنجم و آخر هستم. من دوست دارم که این بازی همیشه با رویدادها و اژدهایان جدید به روز می شود.
این بازی شگفت انگیز است من فقط برای به دست آوردن غذا و جواهرات تلاش می کنم لطفا درست کنید آسان است اژدهاها خلاق هستند زمین ها مناسب هستند من آن را دوست دارم اما مشکل غذا و جواهرات را حل می کنم اما همچنان به آن امتیاز 5 می دهم
این نشان می دهد که من باید یک نسخه جدید را دانلود کنم تا بازی را در جایی که قبلاً به روز است بازی کنم. من نمی دانم چه بگویم
من عاشق این هستم که هر بار که بازی را بهروزرسانی میکنید، بتوانید جواهرات دریافت کنید، بسیار جالب است و بازی را آسانتر میکند و جمعآوری و بیرون آوردن اژدهای جدید بسیار سرگرمکننده است. بنابراین من می توانم یک عنصر نیمه تاریک نیمه روشن اژدها ایجاد کنم! یک مشکل: من آن را به روز می کنم و آن را در کروم بوک آپدیت نمی کنم، لطفاً می توانید آن را برطرف کنید؟ ویرایش: اکنون رفع شده است
🌸❤️❤️💎💎💎💎👑👑👑👑🌸🌈
عاشق گرافیک و همچنین رویدادها هستم.
وقتی ۵ سالم بود من با این بازی میکنم ومن الان ۱۵ سالم
تبلیغات آزاردهنده زمانی ظاهر میشوند که من حتی چیزی در بازی درخواست نمیکنم، مانند افزایش سرعت تخم مرغ یا چرخش رولت رایگان. گاهی اوقات هم مشکل دارد، هیچ راهی وجود ندارد که بتوانم آن را بدون راه اندازی مجدد بازی ببندم. گوش کنید این بازی در حال حاضر فروش و تبلیغات زیادی انجام می دهد و شما هنوز در وسط گیم پلی تبلیغات نمایش می دهید؟
مفهوم جالبی است، اما تکمیل رویدادها تقریبا غیرممکن است و اگر یک کار تمام وقت دارید، جایزه اژدها را در پایان دریافت کنید. شما یا باید با بازی زندگی کنید یا پول واقعی بپردازید تا به هر جایی از آن برسید (که قیمت بالایی نیز دارند.) و جوایز شوق کیک و رویدادهای دیگر زباله است. اگر برای بازی پول خرج کنید، در ازای آن چیزی دریافت نمی کنید. امتیازهای پاس Dragonmaster به راحتی در نیمه راه به پایان می رسد و جوایز امتیاز پس از تکمیل هستند و شما به انتقال نمی رسید.
این بازی به نظر می رسد خوب است، اگر آنقدر لگ نبود. مدتی طول می کشد تا بارگذاری شود، و هر زمان که تبلیغی را برای دریافت غذای بیشتر یا سرعت بخشیدن به پرورش/جوش گرفتن، تماشا می کنم، گاهی اوقات حتی به این نتیجه نمی رسد که یک تبلیغ را تماشا کرده ام! قطعا ناامید شده است، توصیه نمی کنم.
من این بازی را دوست داشتم و تا زمانی که سطح 54 را دوست داشتم بسیار سرگرم کننده بود، سپس خسته کننده شد. اما به غیر از این، من دوست دارم که به راحتی می توان جواهرات و سکه های زیادی را بدست آورد. اژدهاها هم خیلی بامزه هستند
Dragon Mania Legends Simulasi uknt
من از بازی کردن لذت می برم. آنها برای رویدادها و قبیله هایی که رویدادهای تیمی در آنها برگزار می شود، انتخاب هایی دارند.
بازی به مدت 3 ماه عالی کار کرد اما بعد از آن حدود یک ماه پیش یک نسخه جدید منتشر شد، بازی دیگر روی گوشی من باز نمی شود و زمانی که در بارگذاری همه چیز مشکل دارد - می دانم که این مشکل با گوشی من نیست زیرا از آن زمان به بعد بیش از ده برنامه حذف شده و هیچ تغییری مشاهده نشده است. من به سیستم پشتیبانی آنها ایمیل زدم و هیچ کمکی نداشتم، کاملاً بی فایده است.
تبلیغات غیرمنتظره بیش از حد، لطفاً توسعه دهندگان آن را حذف کنید، حتی اگر شما یک vip هستید
این بازی بهتر از شهر اژدها است زیرا شهر اژدها همیشه پاسخگو نخواهد بود من مشکلات زیادی ایجاد خواهم کرد اما افسانه های اژدها شیدایی بهتر است
این بازی پر از ماجراهای جالب و ماجراجویی است. خیلی جالب است
من چند سال پیش همیشه این را بازی می کردم! این واقعا سرگرم کننده است، و من همیشه آن را دوست داشتم! شما باید کمی صبر کنید تا چیزهایی مانند انرژی برای اکتشاف جهان به دست آورید، اما در کل، این به من هزاران نوستالژی و لذت می دهد! 5/5! ^^
خوب است، اما اغلب تبلیغات بیشتری پخش می شود که به طور خودکار بازی من را مختل می کند و باعث می شود تلفن همراه من اغلب قطع شود
من قبلاً این بازی را قبل از سال 2011 بازی می کردم، این بازی کاملاً عالی است زیرا قبلاً یک بازی آفلاین بود، اما اکنون به صورت آنلاین محبوب تر شده است!
خیلی خفن
مشکلات بارگذاری آن را حل کنید!!!!
Dragon Mania Legends Simulasi uknt
بازی خیلی خوبیه کسایی که براشون بتلا نمیاره فوهش ندن
خیلی خوب بود اگرچه بازی من شروع به خراب شدن کرد و نتوانستم به بازی بپیوندم، سپس تحقیق کردم و یا مجبور شدم بازی های فیس بوک یا googleplay را داشته باشم. مجبور شدم dml رو ریستارت کنم و بعدش این شانس رو داشتم که بازی من رو به سطح 1 ریستارت کنه. پس دوست دارم سیستمی داشته باشن که وقتی بازی رو روی همون گوشی حذف کردی و دوباره نصبش کردی همان acc همان پیشرفت همان اژدها
عالی حتما امتحان کنید واقعان ممنونم از کارکردان
سرگرم کننده است، اما من دوست دارم بازی های کوچک بیشتری داشته باشد تا زمان بازی را در بین زمان های انتظار فراهم کند.
یک بازی عالی با صدها اژدها برای جمع آوری. اما مدتی طول می کشد تا آنچه را که می خواهید انجام دهید.