Post by inophrseasinpe on Feb 8, 2022 9:55:19 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število kovancev ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Igra je bila po posodobitvi uničena. Čeprav bi bilo morda lepo imeti nov zemljevid napredka, je postal uničen zaradi razvijalcev. spremenil to v stroj za dodajanje. Ni razloga, da bi vsakič, ko nekaj kuhate, videli tri dodatke. Igra je še vedno zabavna. Samo zdaj nemogoče igrati. Odstranitev ...
Zelo zabavna igra, moja edina težava je, da je veliko oglasov, ki mi nekako pokvarijo izkušnjo, saj prekinejo moje igranje. Želim si, da bi obstajal način, da ne bi bilo oglasov.
Neverjetna igra.😁 Več ur sem iskal igro s posebnim obrokom. To je odlična igra, skoraj brez oglasov. Jaz bi dal 10/10
Zelo dobro! Nima veliko oglasov, in tukaj je veliko stvari za početi, lahko kuhate, mešate in še veliko več! Zelo dobro je za ljudi, ki imajo radi kuharske igre! In zabavno je igrati z njim! In dejstvo, da vam daje nagrado za dostavo ne dolgo! In..Lahko kupite tudi več sestavin za kuhanje in mešanje! To je tako zasvojenost in zelo popolna igra za igranje! In to igro raje igram, če vam je dolgčas! dolgčas? Pod stresom? Travmatiziran? Igraj to igro! 🤩
Je osupljivo
Zelooo kul igra mi je všeč.??!!
The Cook - 3D Cooking Game Vabaajamängud aez
Količina oglasov je prav smešna, ko končate 25 sekundno stopnjo, dobite oglas. Dobil sem celo oglas, ko sem bil na nivoju. Ta igra ima potencial in vem, da poskušate zaslužiti denar, ker je to brezplačna igra, a vseeno..
Ta igra je res zabavna, lahko nekaj skuhaš in kupiš nekaj, kar mi je 100/10 všeč
To igro je absolutno težko igrati zaradi PREKRASNIH OGLASOV!! Dobesedno morate gledati 3 oglase vsako minuto ali več, samo da dosežete napredek. Razumem, da so oglasi pomembni za razvijalce, vendar začenjajo motiti dejansko igranje. Na primer, če želite, da igra teče počasneje ali otežuje uporabo kontrolnikov. Sploh ne razumem, zakaj ta igra zavzame preveč prostora. Ta igra ima potencial, vendar še vedno potrebuje VELIKO dela.
Igra je super, vendar je dodatkov veliko in ko dodam veliko sestavin, mi čas ne dovoli, da vse narežem na njihove popolne rezine, zato poskusite to spremeniti za bodoče uporabnike te igre in še več.
Merge Truck: Monster Truck Jocuri obișnuite rrvq
The Cook - 3D Cooking Game Hygge pqp
Všeč mi je ta igra. Zelo preprosto, vendar vas spravi iz dolgčasa. Ena stvar pa je, da obstaja veliko oglasov, večina pa je dolgih in jih ni mogoče preskočiti. Drugače pa lepa igra.
Zelo lepa igra za preživljanje časa! Grafika je super. Razlog, zakaj bom temu dal le 4 zvezdice, je, ker so gumbi »Ogled oglasov« tako šibki, da jih komaj vidim. Ampak na splošno kul igra
Goooooooooood
The Cook - 3D Cooking Game Nezahtjevne igre zmj
ads ads ads kdo želi kupiti nekaj oglasov?.... no, ta igra zagotovo počne. Vsekakor priporočam, da ne dobite te igre. To je popolna izguba vašega časa in igra je dolgočasna. Star sem 9 let. Za otroke bom dal precej dobro IN NI PONAREDNO oceno, saj sem otrok in otroci igrajo igro. Če ste otrok ali starš, ne dobite igre!!!! razen če želite igrati igro oglasov.
Razlog, zakaj sem ji dal 4 zvezdice, je, ker ni najboljša aplikacija. Ljudje, ki so bili utrujeni od oglasov, kot sem jaz, lahko preprosto zaprejo wi-fi ali mobilne podatke in nadaljujejo z igranjem. Rešuje problem!
Tukaj je nekaj stvari, za katere mislim, da bi to igro odobrile. 1. Sposobnost nakupa sestavin z denarjem/diamanti. 2. Možnost nakupa nožev in sklede z denarjem/diamanti. 3. Imate več možnosti za pripravo namesto enolončnice, smoothieja, solate itd. 4. Oglasi se prikažejo samo, ko gledate oglas za nekaj v zameno (na primer dodaten denar) in da se oglas ne prikaže med poskusom za pripravo hrane za ljudi.
To je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, vendar je težava v tem, da še naprej visi, če neha viseti, bo in je že odlična igra za igranje doma. Rad bi svetoval izdelovalcem te igre, da se ustavi visi hvala vsem, ki ste delali, zato sem moral narediti to igro še naprej trdo delati, bog vas vse blagoslovi
🙂
To je lahka zabavna igra, razen prvega koraka pri kuhanju. Če želite dobiti največjo količino denarja, morate uporabiti hrano, ki ni okusna skupaj. Če bi imeli v tem delu več kot 5 naključnih sestavin, bi bilo to zabavno.
Vklopite način za letalo in že kuhate!! Nenehni prekleti oglasi so grozni, a samo uporabite to, da se jih znebite in potem je to super igra. Brez tega bi ga zaradi oglasov ocenil z eno zvezdico. Zaslužili boste več denarja, če boste ustvarili super igro, potem pa ustvarili usrano igro s tonami oglasov.
Igra se zdi zaenkrat v redu. Glavna težava so oglasi. Z oglasi sem 100% v redu, a naključno me prekinjati, ko sem sredi naročila, je neprijetno. Oglase dajte potem, ko dokončam naročilo, ne ravno na sredini
Všeč mi je igra, upam, da bo del sekanja daljši, haha. Prosim, odpravite težavo na tovornjaku s hrano, sem že kupil, kar je, ko pride naslednji dan, vse izgine (odpadki draguljev). Poleg tega dostavljalec nagrad (ki pokaže nož) nima možnosti, kaj izbrati, zato moram zapustiti igro, ko pride ta tip, da se lahko premakne na naslednjo stranko.
Po posodobitvi, ko so stranke zahtevale določeno sestavino, vendar grem pogledat in je ni. In vem, da sem ga imel že prej. Pravzaprav je bilo potrebno približno 3 ali 4 sestavine, ki sem jih imel. Ni jih več. Kaj daje? Prav tako ne morem ugotoviti, kako kupiti brezplačno različico oglasov. Ne vem kje je.
Sprva, ko sem prenesel igro, je bila čudovita. Pri kuhanju sem se zelo zabaval. Takrat še ni bilo veliko sestavin, a je bilo res zabavno. Oglasi so bili po stopnji ali dveh, sploh niso motili. Nato je bila igra posodobljena z novo hrano in dragulji. Oglasi so me začeli bombardirati. Vsak korak v jedi - oglas. Zdaj je tu posodobitev tovornjaka. Vse svoje dragulje sem porabil za meglico drago stvar, imel sem vsaj 1250 draguljev. Zrušil se je in boomboxa ni bilo, in mojega denarja 4560 ni bilo več.
obožujem Kuhajte 3d, ker naredite, kar želite, ne izbira kupcev!
The Cook - 3D Cooking Game Nezahtjevne igre zmj
Grafika je ljubka, koncept je v redu .... vendar ni nič drugega kot oglasi. Oglasi sredi kuhanja, oglasi za več sestavin, oglasi za različna orodja, oglasi za darila. Sploh ni zabavno. Razumem, da morate v svoji igri imeti nekaj oglasov, vendar dobesedno polovico svojega časa porabite za gledanje nečesa, samo da se vrnete na igranje. 😩
Dejansko igranje, nadgradnja in sistem zbiranja je res zabaven .... A TAKO JE. MNOGO. OGLASI. Razumem nekaj oglasov v brezplačnih igrah, razumem. Popolnoma. Toda vsakih 20 sekund je oglas za kateri koli predmet ali nadgradnjo, ki jo želite dobiti, naključni oglasi za vsako drugo stranko. Dobesedno, ko pride mimo sestavine, morate pogledati 2 oglasa, da dobite vse. Kdaj pride naključno "darilo"? Ja, uganili ste. Tudi za to moram pogledati oglas. Absolutno grozljiva količina jih je treba odstraniti. Juck.
To je igra zasvojenost, a razlog, zakaj sem ji dal ★★★★ 1. nadzor je vedno motil, čeprav moja roka poskuša premakniti nož. 2. Ni mi všeč, kako dobiš oglase, ko si sredi sekanja. To je vse, a še vedno mi je všeč igra, ki jo igram vsak dan ❤︎
To je tako lepa kuharska igra. V tej igri je okus resničen, karkoli kuhamo, ima okus resničnega življenja in v tej igri je tudi našim strankam všeč in ne marajo naše hrane na podlagi okusa. Lastnosti so tako lepe. Veliko je tudi presenetljivih daril in tukaj izkusimo kuhanje v resničnem življenju. Poskusite te igre enkrat, prosim
Vaša igra je odlična, vendar vas lahko s tem spravi v boj z drugim podjetjem za igre, vendar se ta igra imenuje mini market 3d in je rip-off in to igro sovražim tudi izogibajte se zlorabam in se izogibajte, fantje, naj bo dobro delo končano s svojimi igrami saygames.
Rad bi tej igri dal 5 zvezdic, vendar od zadnje posodobitve igra vedno zmrzne, ko pridem do nagrade, stranke pa sprašujejo po hrani, ki ne gre skupaj ali pa je jaz nimam. Težave je treba popraviti, drugače pa dobra igra
Preveč dodatkov igralcem ne daje občutka za igro, saj gre le za oglase za oglasi
V tej igri je res treba odpraviti nekaj napak, rad igram to igro, vendar ne morem uživati, ker je toliko dodatkov, da sem mešal smoothie in naslednja stvar, ki jo poznate, se pojavi dodatek in je pisalo zgrešen in Stranka je sovražila način, kako sem ga naredil, kot da ni moja krivda. In ko poskušam tapkati živilo, je, kot da zamuja ali pa ne izbere želenega predmeta. In še ena stvar, preden dobite in dobimo novo opremo, nam pokažite, kako jo pravilno uporabljati. Hvala vam.
Igranje je bilo res zabavno in grafika je ljubka. Nekaj časa sem zelo užival v igranju. Čeprav razumem, da so oglasi pomembni za razvijalca, ima ta igra preprosto preveč. Nisem mogel opraviti ene naloge brez vsaj dveh ali treh oglasov. Postajalo je smešno in me je na koncu ustavilo pri igranju, saj je bilo čakanje na konec oglasov postalo dolgočasno.
Urejen pregled: po nekaj posodobitvah igre je veliko boljša. Oglasi so možnosti, če želite dodatke, se ne zrušijo več in je bilo nekaj dodatkov, zaradi katerih je bolj zabavno
Vau
Pravkar sem prenesel igro pred dnevom in res mi je bila všeč ideja te igre in način, kako je narejena. Vendar sem mu dal 2 zvezdici, ker 1) se kar naprej zruši in moram znova začeti naročilo, ne glede na to, v kateri fazi sem. 2) Želim si, da bi lahko hitreje dobil nova naročila/opremo. Včasih se samo vleče in traja. & 3) Želim si, da bi vsakič imel vse svoje sestavine. Razumem, da je to verjetno del izziva. Ampak zaradi težav, predvsem sesutja.. Popravljam se, da bom opustil.
Ta igra je smešna z oglasi. Tudi ko izberete, da si ogledate brezplačno hrano, je igra ne registrira in se samo pretvarja, da jo hrani in ne daje. Izdelali so jih zelo poceni ljudje, saj sploh ne poslušate večine mnenj, ki pravijo, da bi zmanjšali oglase.
Preveč oglasov. Če bi obstajala plačana možnost, kot je 5 $ za odstranitev vseh oglasov (vendar obdrži bonuse za njihovo gledanje), bi jo z veseljem igral. Sicer je igra zabavna in moja hčerka jo obožuje, a količina oglasov je smešna. Dobesedno gledate več oglasov kot dejansko igrate igro.
V igri sem užival že kar nekaj časa, v zadnjem času pa sem imel nekaj težav. Ponastavljen sem bil nazaj na začetne sestavine, vendar stranke še vedno zahtevajo predmete, ki jih nimam več. Prav tako, kadar koli pride na trg, ne morem ponovno kupiti nobenih sestavin.
The Cook - 3D Cooking Game Vabaajamängud aez
Tako da kooooooooo kok je dum!🤣🤣🤣
Glavna stvar te igre je, da je veliko oglasov. Dobesedno po enem koraku priprave jedi je oglas. To je tako nadležno. POPRAVI TO!!!!
Kr neki maen se sploh ne naloži🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Zdravo! Ta igra je dobra in se zelo razlikuje od drugih kuharskih iger, ki mi je všeč. ampak njihov problem je - oglasi.......... moramo gledati toliko oglasov in ti oglasi me zelo jezijo. ZATO PROSIM ZMANJŠAJTE OGLASE......... Vseeno mu dajem 4 zvezdice. 😒😒
Adds ne dovoljuje več nagrad ali pa se dodatki ne bodo predvajali. Ko morate gledati dodatke, da dobite dodatne stvari, se dodatek ne predvaja in potem ne morete več prejemati predmetov ali sestavin do konca igre. Zdaj znižam na 2 zvezdici. Običajni dodatki se igrajo med igranjem, toda ko se pojavi dodatek Word Villas, je vedno, ko morate dobiti sestavine ali zdaj nož in krožnik, vendar ta dodatek ne deluje. Včasih bo zamrznila igro, da dodatki ne bodo več dovoljeni. POPRAVI TO
Torej. veliko. Oglasi. Sestavine izginejo iz žrebanja, zakaj bi jih kupil, če jih ne morem uporabiti? Več časa sem porabil za gledanje oglasov kot za igranje. Poskušal sem igrati brez interneta in polovica igre je neuporabna. Ne izgubljajte časa.
To je odlična kuharska igra, tako sem vesel, da sem jo našel, vendar je ena stvar, ki mi ni všeč, kar mi ni všeč, je, da je toliko DODATKOV dobesedno potem, ko naredim eno stvar, je dodatek, ki je res moteč in vsakič, ko se pojavi ine pritisnite domov in se vrnite v igro res ne želim, da bi morali tega storiti, gledam samo dodatek, če me zanima, vendar me veliko stvari ne zanima
To je čudovita aplikacija, popolnoma mi je všeč! To je super zabavno in res prijetno. Ena od dobrih stvari pri tem je, da jo lahko igrate brez povezave! Zelo priporočam, da ga prenesete! To je neverjetno in sama igra je res kreativna! In ker ne znam kuhati, je ta igra res zabavna! 9/10, zato mu dajem 9 namesto 10, obstaja veliko oglasov, zato morda le popravite to in bo od mene 10!
Moja najljubša igra
Ta igra je dobra, vendar je po vsakem koraku kot oglas, kot če izrežete oglas z mešanico oglasov in se nadaljuje. Tudi koskuterji v igri nimajo smisla. To je zato, ker je nekdo hotel solato in želi paradižnik in sir. Potem se razjezi in reče, zakaj so tam paradižnik in sir. Torej ta igra potrebuje nekaj popravkov, vendar mi je všeč grafika in vse ostalo. Je precej dobra igra.