Post by inophrseasinpe on Feb 8, 2022 9:52:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy zvyšujú všetky ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Skvelá hra, dal by som jej 5, ale reklám je príliš veľa, možno ich trochu skrátiť!
Hra je zábavná, ale neustále ju prerušujú reklamy – mnohé z nich sú pre hry, ktoré považujem za urážlivé a násilné.
Nudné a bez inšpirácie. Reklamy neustále vypĺňajú obrazovku. Toľko reklám som v hre ešte nevidel. Nechutné. Reklama v dolnej časti je vždy zapnutá, reklamy sa zobrazujú medzi každou úrovňou a znova pred začiatkom každej úrovne. Mal by sa volať Ad Blast: Temple.
Túto hru hrám asi 3 roky. Vždy, keď dostanem nový telefón, začnem odznova. Posledná aplikácia, ktorú som si nainštaloval, by nehrala / nevystrelila chrám. Musel som začať odznova. Čo sa deje?
Nehodnotil by som túto hru hviezdičkami, ale nedá mi to. Ak máte radi veľa reklám, táto hra je pre vás. Reklamy pred kolami a po kolách. Vyhrajte alebo prehrajte, stále získate veľa reklám.
zábavná hra, ale príliš veľa rakiet a bômb, ktoré sa nakoniec preplnia na hracej ploche, bolo by lepšie, keby bola doska väčšia
Len príliš veľa dlho bežiacich reklám, ktoré vás niekedy vyvedú z hry a vrátite sa späť do obchodu Google Play. Čím viac hráte, tým dlhšie budú reklamy. A ak potrebujete viac šancí na dokončenie úrovne, zdvojnásobte alebo strojnásobte reklamy. Je to zábavná hra a môžete poraziť úrovne, ale reklamy mi bránia získať viac ako dve hviezdičky.
Hra je zábavná, veľa výziev. Niektoré prídavky však boli veľmi sexuálne a neboli vhodné pre všetkých.
Jewel Blast : Temple पहेली tww
Zábavné, mohol by mať lepší návod. Páči sa mi hranie, zatiaľ žiadne chyby!!
príliš veľa reklám na effin!!! je to také hlúpe, keď vás hra prinúti pozerať reklamu po tom, čo VYHRATE úroveň!!! tak drzý!
Táto hra je vysoko návyková. Nie je to ako ostatné blokové hry, pretože veci sa pohybujú inak. Inzerátov je veľa, no sú krátke.
Hra sama o sebe je v pohode....problém je v tom, že je tam toľko reklám, že to uberá na zábave...odstráňte niektoré reklamy a gamr je jednoducho 5-hviezdičková hra.
Krátke hry a matematika nakoniec nedajú dokopy Stále mám veľa vecí, ktoré môžem použiť, ale ak pracujete doma alebo pracujete bez pomoci rúk, hra skončí, nie je to dobrá hra, aby ste ju porazili za 2 týždne a reklamy sú mimo tohto sveta
Jewel Blast : Temple Câu đố qkp
Musel som dať tejto hre 3 hviezdičky, pretože každá úroveň vám dáva maximálne 3 hviezdičky. Preto dávam 3 hviezdičkové hodnotenie. Potrebujem však, aby tvorcovia urobili recenziu a vynásobili ju 163, pretože toľko úrovní som doteraz hral. Toľko hviezdičiek by som zbožňoval dať tejto hre, bohužiaľ, maximum, ktoré môžem dať, je. Mám úžasný nápad na hru, takže tvorcovia hry ma prosím kontaktujte.
Dobrá hra
Jewel blast temple je zábavná hra. Ale po roku 2018 nie sú žiadne nové úrovne. Hodnotil som už predtým a zo Superboxu mi povedali, že na tom pracujú. A to bolo v roku 2019... Stále nič.
Som v hre nový (pravdepodobne asi mesiac) po skončení Diamond Digger Saga. Nemal som problémy, o ktorých hovoria iní. Reklamy mi nevadí, pretože väčšina sa dá zavrieť po 5-10 sekundách, čo je veľmi užitočné, keď hráte niekoľko hier za sebou. Väčšina úrovní nie je príliš ťažká, ale dosť ťažká na to, aby ste mali chuť hrať. Už som na úrovni 900+, takže si myslím, že je bezpečné povedať, že si to užívam.
páči sa mi táto hra, ale vymažem úroveň a nezaregistruje sa. alebo som vymazal dve z troch a keď vymažem tretie, ide to dozadu a odoberie hviezdy. Viackrát som vymazal jednu úroveň, ale zobrazuje iba jednu hviezdičku.
Zombie Catchers – love to hunt Акционе ktcf
Touto hrou už nejaký čas žijem, no dnes, bez ohľadu na to, koľko videí si pozriem, nemôžem dostať odmenu zo zoznamu.
Užil som si hru, ale bolo by to preč, aby mi povedal, že došlo k chybe a musel by som reštartovať telefón zakaždým a stále to pokračovalo, ako keby sa reštartoval niekoľkokrát.
Veľmi zábavné, úrovne nie sú nemožné ako niektoré iné hry, ktoré som skúšal. Odporúčam túto hru všetkým...
Vzdal som to a hru som definitívne vymazal. Zablokuje sa a ak chcete pokračovať, musíte ho reštartovať. Kedysi to bola moja obľúbená hra. Rovnaký problém s niekoľkými strešnými hrami.
Dostal som, že táto hra má 5, ak tam nebola reklama alebo reklamy každé dve až tri hry, snažím sa ju hrať, potrebovala by som aktualizáciu, tak by som mohla skúsiť, že ak prestane, dám recenziu znova, ak nie, odinštalujem ju.
Milujem túto hru. veľmi málo reklám, pokiaľ o ne nepožiadate o možnosti hry a je to veľmi návykové!! Nemôžem prestať hrať!
Užite si hru, ale väčšinou vám nedovolí pozerať reklamy, aby ste zarobili ďalšie mince. Frustrujúco
Skvelý zabijak času so slušnou grafikou. Má veľa reklám, ale stále je to dobrá hra. Prial by som si, aby existoval spôsob, ako si pozrieť 1 celú reklamu a potom byť hodinu bez reklám.
Keď dokončíte úroveň 3-krát za sebou bez toho, aby ste zlyhali v misii, neumožní vám to získať 3 hviezdičky, takže si môžete uplatniť svoju cenu a ísť ďalej. Uviazol som na úrovni 8xx a dokončil som MNOHOkrát za sebou bez toho, aby som misiu zlyhal, a to ma drží na 1 hviezdičke. Tak frustrujúce.
Jewel Blast : Temple Câu đố qkp
Každá dokončená hra ma dostala na čiernu obrazovku. Nakoniec by mi to dalo ďalšiu hru. Hrám, aby som sa uvoľnil, ale nemôžem, pretože ma to len štve. Hra je preč
Dostal by som 5 hviezdičiek, keby som po opätovnom stiahnutí aplikácie do nového telefónu nemusel začať od začiatku. Neexistoval spôsob, ako preniesť pokrok.
Jewel Blast : Temple Câu đố ofwb
Príjemné, ale príliš veľa reklám. Odinštalované.
Len 1500 úrovní, potom nič. Hra sa mi naozaj páčila, ale potom ma prinútili skončiť. Neverte však hlupákom, ktorí nevedia prísť na hru. Hral som všetkých 1500 úrovní bez zaplatenia centu. Často som hral reklamy na viac coinov alebo špeciálnych nástrojov, ale ak vypnete dáta a wifi, nie sú tam žiadne reklamy.