(Android/iOS) Farm City: Farming \u0026 City Building codifică pietre nelimitate
Feb 8, 2022 9:40:09 GMT
Post by inophrseasinpe on Feb 8, 2022 9:40:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farm City: Farming \u0026 City Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică pietre nelimitate ▞▞▞
▞▞▞ Farm City: Farming \u0026 City Building 2022 version ▞▞▞
Nu există nicio sugestie de nou prieten. Și lista nu este niciodată actualizată
E tare dar cateodata e plictisit or. 😏😏😏😏😏😏
Joc frumos cu un gameplay simplu și o grafică foarte plăcută care poate crea dependență cu ușurință, dar..... progresează foarte lent, job-urile sunt greu de finalizat și ești reținut decât dacă te conectezi la Facebook (pe care eu nu îl folosesc). Voi continua să joc, deoarece este un joc frumos, dar recompense mai bune pentru locurile de muncă dificile l-ar îmbunătăți 😊
Nu funcționează corect, am observat că recolt deja recoltele, dar de fiecare dată ies tot la fel
Cel mai bun joc, foarte interesant, ii dau 5 stele la acest joc
Jocul este frumos. Dar comanda navei este ciudată. Multe lucruri trebuie importate, dar instrumentele devin foarte lent și foarte puțin. 5 obiecte cutie trebuie să completeze nava, apoi doar 3 instrumente cutie se întorc. Simțiți că făcând complet lucruri pentru a cumpăra bani și lucruri. Altfel este un joc frumos. Dar urăsc serios comenzile navelor
Nu-ți pierde timpul prețios jucând acest joc! Este atât de greu să obții materialele de construcție și de expansiune, practic toate clădirile sunt în așteptare și nu poți progresa cu jocul! Joc plictisitor! P2W!!!
Oferă mai mulți bani în joc, deoarece pentru a termina comunitatea avem nevoie de mulți bani. Acesta este singurul factor care face jocul plictisitor. Vă rugăm să încercați să rezolvați această problemă. În afară de oferta insuficientă de numerar, jocul este superb.
Am cumpărat pentru a obține numerar din jocul meu pentru a cumpăra și a construi lucruri și nu mi-am primit niciodată banii pe care i-am cumpărat ieri. Am primit o chitanță pe e-mail cu ceea ce am achiziționat, dar nu am primit niciodată banii mei de joc, vă rog să o puneți în jocul meu, ca să îmi pot construi orașul. Îmi place cu adevărat acest joc, dar nici nu vreau să fiu furișat.
Joc drăguț, dar trebuie să adăugați oameni, nu doar ai muncitorilor. Populația crește pe măsură ce adaugi casele, dar nu este bine fără să adaugi oamenii care să meargă cu ei. Prețurile sunt bune și la fel sunt și perioadele de creștere a culturilor. Fără oameni jocul devine rapid plictisitor.
Tocmai am început și nu există erori și mă țineți ocupat foarte ușor
Îmi place acest joc, dar... Defecțiunile sunt oribile.. Am jucat evenimentul nu am primit recompensele mele.. Nu am bani de cheltuit, așa că recompensele nefiind acolo fac ca jocul să fie imposibil de bucurat.. a existat un mod de vizionat mai multe reclame pentru a obține recompense, apoi a revenit la doar câteva.. vă rugăm să reparați sau trebuie să dezinstalez. Mulțumesc
Grafică plăcută, dar oportunități limitate de a cumpăra și vinde produse, făcând jocul să încetinească și să avanseze la alte niveluri.Puteți vizita alte ferme, dar întrebarea este de ce nu puteți cumpăra produse acolo, tot ce puteți face este să vă uitați la orașul lor.
Mă simt bine producând bunuri, dar acum este plictisitor să aștept o zi întreagă ca să crească niște cauciuc. Și clădirile comunității au nevoie de multe resurse, iar eu trec de nivel cu clădirile neterminate, fac mai real să faci lucruri la nivelul tău. Nu văd de ce faci atât de greu să construiești ceva, sau atât de scump, fă-l realist, nu un generator de bani care are întotdeauna nevoie de o donație și o să acord 5 stele dacă nu mi-aș putea pierde interesul pentru asta. joc cu economia ei dezechilibrată
Cănd dau la extindere și ies de tot îmi dispare extinderea și o iau de la capăt Dacă nu se rezolvă dezinstalez jocul și nu voi da 5 stele.
Acest joc este foarte frumos. Aici vă puteți face propriul oraș de vis. Totul este bine, dar există 3 probleme și anume că devine un obicei de a juca foarte des și în al doilea rând că nava nu trimite suficiente provizii. Din acest motiv, clădirile comunității tale rămân incomplete și din acest motiv nu poți construi suficiente case și, de asemenea, ești plătit mult mai puțin pentru finalizarea comenzilor.
Este o înșelăciune. Când îți vinzi produsele ca hrana animalelor, jocul îți plătește monede. Când trebuie să cumpărați hrana, acesta percepe dolari. Dacă jocul plătește în monede, atunci ar trebui să încarce monedele. Numerarul efectiv ar trebui să fie doar pentru accelerare.
Un mod bun de a te relaxa.
Există o mulțime de erori care trebuie remediate. Uneori nu poți să vizionezi videoclipurile pentru a-ți obține recompense sau să accelerezi timpii, de asemenea, nu poți să inviti prietenii să ți se alăture.
Frumos jocu
concept bun devine sacadat. I-aș da 4 stele, dar nu vreau să mă simt că sunt agresat sau pedepsit pentru că nu am un facebook. joc township și asta e asemănător. Cei care iubesc acest Township are sediul în Marea Britanie și este destul de distractiv și adaugă un prieten NICIODATĂ și problema.
Mă aflu pentru primul expert al lui Moș Crăciun, am ajuns la mai mult de 36000 și brusc am scăzut la 26000. Cum îmi pot recupera punctele? Și nu știu de ce, după ultimele 2 actualizări am probleme similare. La fel ca pierderea timpului, produsele au dispărut când le adunam și acum pierd aceste puncte.
Îi dau două stele pentru că nu funcționează, se dezactivează sau nu se încarcă. Trebuie să-l șterg, pare un joc frumos, dar nu mă pot juca cu el. Se lipește mult, așa că ai încercat să-l repari, te rog
Îmi place jocul, dar nu mi-am dat seama dacă pot cumpăra lucruri de la alți jucători, nu pot să văd alți jucători pentru a-i adăuga la bara prietenilor, butonul de asistență nu se va deschide, așa că pot doar să presupun că doar aceste lucruri funcționează dacă sunt pe Facebook, ceea ce nu sunt. Deoarece nu găsesc butonul de asistență, nu-mi mai place acest joc, nu există nici un ajutor pentru jucătorii care nu sunt pe Facebook
Când actualizez acest joc, nu l-am deschis când sunt offline... Nu știu de ce... Puteți remedia asta.... Dezinstalez, apoi revin la nivelul 1... Vă rog să remediați acest joc. ... Îmi place acest joc, dar offline nu funcționează
Nu se va încărca durând peste o oră.
Nu e bine. A fost distractiv la început, apoi a avut multe erori. Am construit deja stația de salvare, apoi brusc s-a schimbat în nedobândit pentru a construi. Mă face să mă confund cu ceea ce s-a întâmplat.
Acest joc a devenit cel mai rău, există atât de multe erori. Am trimis prin e-mail multe probleme, dar până acum există o soluție. Extinderea zonei nu funcționează.. scade monedele, dar oprește expansiunea la mijloc. Nu funcționează
Ce se întâmplă cu cei 5 dolari gratuiti, nu am reușit să obțin niciunul. A început cu puțin peste o săptămână în urmă, apoi a funcționat o dată, apoi nu mai funcționează.
Farm City: Farming & City Building ง่ายๆ lpfe
Sincer să fiu, acest joc mi-a ajutat foarte mult cu stresul și anxietatea. Să-mi dau ceva de făcut și să-mi țin mintea ocupată a fost de mare ajutor pentru sănătatea mea mintală, în afară de faptul că îmi place foarte mult acest joc. 🎮 🖤💜
Super😘😘😍😚😙
Ceva nu merge bine în acest joc! Mi-am petrecut toată noaptea decorând o parte a fermei și a doua zi nu mai pot cumpăra nimic de decorat!! Ștergeți-l și descărcați din nou, dar tot nu funcționează !! Cea mai proasta experienta vreodata!!
Jocul este foarte frumos dezvoltat, dar după ceva timp este plictisitor pentru că trebuie să așteptați producții, de asemenea, nu puteți face nimic nou, deoarece totul depinde de producție, cum ar fi găinile durează 1 oră pentru ouă, așa că dacă aveți nevoie de ouă, așteptați 1 oră sau Folosește $ verde și recompensa verde este foarte limitată și totul depinde de asta, dacă ai nevoie de $ verde virtual, atunci investește bani reali sau așteaptă producții, îl voi dezinstala.
Grozav
Bun, am o singură întrebare. De ce nu apare niciun vecin la vecinul de adăugare?
Fortaa
amuzant
Farm City: Farming & City Building Ajanviete obtb
Mi-aș dori să am un vecin aici 😅, dar oricum acest joc este atât de bun. Nestresant. Ești ca și cum ai planta și a-ți recolta plantele în viața reală 😊
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic Arcade ldk
Ușor de jucat - poate puțin lent uneori, deoarece nu pot face lucruri decât dacă cumpăr suplimente - în acest caz, trebuie doar să aștept până când pot obține lucruri completând acțiuni în joc, acest lucru poate dura ceva timp - joc distractiv
Joc bun, toți doresc să joace fără cuvinte, dar supermarketul are probleme și pietre prețioase
Obișnuiam să joc acest joc religios, așa că am ajuns destul de departe. L-am descărcat din nou și sunt din nou la nivelul 1. Toate nivelurile mele au dispărut
Uneori nu se poate vedea caracteristica video pentru a sări peste 30 de minute. Trebuie să intri și să iasă din joc de mai multe ori. Din ce în ce mai rău zilele astea. Dezvoltatorul nu pare să reacționeze la recenzia noastră.
Vă rugăm să adăugați sezonul de regate, cum ar fi localitatea. Mulțumiri.
Mi-a plăcut foarte mult asta pentru început. Dar continuă să se prăbușească. Nu pot juca.
🤞
Frumușel